Kontakt

Samsø Badehotel
Vesterløkken 16
8305 Samsø

Kontakt os gerne på:
Mail: info@samsoebadehotel.dk
Telefon +45 86 59 16 59

Reception

Reception

Vi har åbent i receptionen mandag til søndag fra kl. 08.00. – 16.00. Vores medarbejdere står klar til at hjælpe dig på hotellet uden for receptionens åbningstid.

Booking

Booking

Vi har åbent for booking mandag til fredag fra kl. 08.00. – 16.00. Har du spørgsmål til vores menu, priser eller andet, er du meget velkommen til at kontakte os.

Restaurant

Restaurant

Vi anbefaler, at I bestiller bord i forvejen, så I undgår at gå forgæves. Vores lækre frokost serveres fra kl. 12.00. – 14.30. og vores velsmagende aftenmenu serveres fra kl. 18.00. – 21.30. Har du lyst til en kaffepause med hjemmebagt kage, er dette tilgængeligt fra kl. 12.00. – 17.00. Trænger du mere til snacks eller en drink, er vores bar åben fra kl. 12.00. – 22.00.

Fest og møder

Fest og møder

Det er muligt at holde møder & selskaber på Samsø Badehotel hele året rundt. Kontakt os på info@samsoebadehotel.dk eller +45 86 59 15 59 og lad os sammen skabe de bedste rammer for dit arrangement.

Jobs

Har du lyst til at blive en del af et fantastisk, engageret team, og vil du gerne arbejde i smukke omgivelser med det brusende hav og idylliske Samsø som kulisse? Så er det måske dig, vi mangler.

Vi søger dig, der brænder for personlig service, lækker mad og badehoteller. Her går vi ikke kun efter et højt uddannelses- og erfaringsniveau, men personer som tør tage ansvar, er fleksible og sprudler af energi og godt humør. Det er især vigtigt for os, at du kan lide at yde dét ekstra for vores gæster, så de får en oplevelse udover det sædvanlige.

Hvis du er interesseret i, at blive en del af holdet, så er du mere end velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til job@samsoebadehotel.dk

Ledige stillinger

Send uopfordret ansøgning til job@samsoebadehotel.dk