Du kan så meget mere på Samsø Badehotel

Hold øje med vores forskellige tilkøb her på siden, eller kontakt os på mail: info@samsoebadehotel.dk og lad os sammen skabe fantastiske oplevelser, der matcher dine ønsker.

Lej en cykel

Lej en cykel under dit ophold på Samsø Badehotel, og se de fantastiske omgivelser omkring os. Cykel en tur rundt på øen og gå på opdagelse i vores lille naturskønne hideaway.

Leje af cykel: 150 kr. Pr. dag.

Er du interesseret i at leje en cykel under dit ophold på Samsø Badehotel, kan du booke allerede før din ankomst, eller fra dag til dag på info@samsoebadehotel.dk eller +45 86 59 15 59.

Massage

Vores dygtige massør står klar i vores beroligende og hyggelige wellnessrum med udsigt til den idylliske natur og til lyden af det brusende hav udenfor.

  • Kropsterapi med en coachende tilgang: 90 min. Pris kr. 750,-
  • Velværemassage til krop & sind: 90 min. Pris kr. 800,-

Massagetider:

  • 9 – 11. april
  • 23 – 25. april
  • 2. maj

Fra d. 3. maj 2021 kan du booke massage på fredage, lørdage og søndage og skulle du/I ønske en massage på nogle af de øvrige dage i ugen, er I velkommen til at kontakte os.

Er du interesseret i en massagebehandling under dit ophold på Samsø Badehotel, venligst booke 14 dage før din ankomst på info@samsoebadehotel.dk eller +45 86 59 15 59.

Yoga

Start din dag ved at få gang i din krop med et hundestræk, eller afslut en fantastisk dag i en krigerstilling. Yoga er meget populært samt sundt for dit velvære, og kan dyrkes uanset alder.

Vi tilbyder privat yogadag, -weekend eller –uge for dig i selskab med dine venner, veninder eller familie. Vi kan arrangere skræddersyede programmer, hvor I kommer bredt og dybt i yogaens verden.

Er du interesseret i at dyrke yoga under dit ophold på Samsø Badehotel, venligst book 14 dage før din ankomst på info@samsoebadehotel.dk eller +45 86 59 15 59.