Du kan så meget mere på Samsø Badehotel

Når du besøger os på Samsø Badehotel, er det vigtigt for os, at vi kan skræddersy et ophold, der opfylder dine ønsker og behov. Vi har derfor et væld af muligheder for aktiviteter, oplevelser og forkælelse, som du kan benytte på vores badehotel eller i vores idylliske natur omkring os.

Mulighederne er mange, og vi står altid klar til at hjælpe med idéer.

Hold øje med vores forskellige tilkøb her på siden, eller kontakt os på mail: info@samsoebadehotel.dk og lad os sammen skabe fantastiske oplevelser, der matcher dine ønsker.

Yoga

Yoga

Start din dag ved at få gang i din krop med et hundestræk, eller afslut en fantastisk dag i en kriger stilling. Yoga er meget populært samt sundt for dit velvære, og kan dyrkes uanset alder.

Vi tilbyder privat yogadag, -weekend eller –uge for dig i selskab med dine venner, veninder eller familie. Vi kan arrangere skræddersyede programmer, hvor I kommer bredt og dybt i yogaens verden.

Er du interesseret i at dyrke yoga under dit ophold på Samsø Badehotel, venligst book 14 dage før din ankomst på info@samsoebadehotel.dk eller +45 86 59 15 59.

Massage

Massage

Oplev fuld afslapning og sæt hverdagen på pause med en lækker massagebehandling. Vores dygtige massør står klar i vores beroligende og hyggelige wellnessrum med udsigt til den idylliske natur og til lyden af det brusende hav udenfor.

Kropsterapi med en coachende tilgang: 90 min. Pris kr. 750,-
Velværemassage til krop & sind: 90 min. Pris kr. 800,-

Er du interesseret i en massagebehandling under dit ophold på Samsø Badehotel, venligst booke 14 dage før din ankomst på info@samsoebadehotel.dk eller +45 86 59 15 59.

Lej en cykel

Lej en cykel

Lej en cykel under dit ophold på Samsø Badehotel, og se de fantastiske omgivelser omkring os. Cykel en tur rundt på øen og gå på opdagelse i vores lille naturskønne hideaway.

Leje af cykel: 100 kr. Pr. dag.

Er du interesseret i at leje en cykel under dit ophold på Samsø Badehotel, kan du booke allerede før din ankomst, eller fra dag til dag på info@samsoebadehotel.dk eller +45 86 59 15 59.