Ophold

Besøg Samsø Badehotel og få et ophold udover det sædvanlige.

Påskehygge på Samsø Badehotel

Nyd påsken på Samsø Badehotel. Vi står klar til at forkæle jer med en velsmagende forårsmenu, særligt udvalgte vine, varme fra pejsen og en masse hygge og afslapning. Gå en tur ved vandet og besøg kilden Ilse Made, tag på cykeltur i Samsøs smukke omgivelser eller book en dejlig, afslappende massage.

Vi serverer vores økologiske brunchtallerken i restauranten hver morgen.

Book en enkelt overnatning eller to, eller hold hele Påskeferien på badehotellet. Vi glæder os til at forkæle dig, uanset hvor længe du bliver.

Ophold med middag i Store Bededagsferien

Tag turen til Samsø og giv jer selv lov til at sætte hverdagen på pause. Her kan I læne jer tilbage, trække vejret helt ned i maven og nyde at blive forkælet.

Vi serverer udsøgte menuer baseret på friske, lokale råvarer fra dejlige Samsø. Efter en dejlig, smagfuld middag, står jeres værelse klar til, at I kan smide benene op og nyde roen og idyllen.

Vi serverer altid jeres morgenmad i vores hyggelige restaurant eller på terrassen, hvis vejret er godt. Her kan I gøre noget godt for sjælen og nyde jeres morgenmad med udsigt over havet.

Vi glæder os til at forkæle jer, uanset hvor længe i bliver.

Kristi Himmelfartsferien

Nyd en miniferie på Samsø. Stik af fra hverdagen og indloger dig på Samsø Badehotel. Kristi Himmelfarts dagene står i gourmetens tegn. Restauranten har åbent både til middag og aften, hvor vi forkæler jer med skønne retter i vores unikke lokaler med ro og plads omkring dig.

Vi byder på lokale, økologiske råvarer kombineret med specialiteter og et stort udvalg af kvalitetsvine.

Hold pinsen på Samsø Badehotel

Se Pinsesolen danse!

Sæt kryds i kalenderen lørdag & søndag i Pinsen. Vi serverer lækker frokost samt live musik på terrassen.

Vi sørger for tæpper, varm kaffe og kage, så du bare kan nyde vores storslåede udsigt til vandet.

Oplev pragtfulde Samsø i Pinsen, og forkæl dig selv og dine nærmeste med et ophold på vores atmosfærefyldte badehotel klædt i forårets smukke farver.

Vi glæder os til at hygge om jer.