Menu

Vi mener, at mad skal være en oplevelse, og derfor gør vi meget ud af smagsoplevelserne i vores restaurant, Ilse Made. Vi baserer altid vores menuer på årstidens friske råvarer, og går efter lokale, økologiske råvarer, så du for alvor kan smage, hvad Samsø har at byde på.

Vi er inspireret af det moderne nordiske køkken, hvilket betyder vaskeægte danske smagsoplevelser uden for mange kruseduller.

Menukortet sammensættes af vores dygtige køkkenchef og skifter hver uge.

Nyd din frokost eller middag enten i vores charmerende restaurant eller på vores terrasse med smuk udsigt til havet. Vi står klar til at tage imod dig i vores dejlige restaurant, uanset om du er gæst på hotellet eller bare har lyst til en velsmagende bid af Samsø.

Har du specielle ønsker, eller er du interesseret i at booke bord til et større selskab, er du altid velkommen til at kontakte os på info@samsoebadehotel.dk eller +45 86 59 15 59.

Vi kører fast med 2 eller 3-retters menu.
2-retter kr. 298,-
3-retter kr. 398,-
Spørg i restauranten hvad aftenens menu er eller skriv til os på
info@samsoebadehotel.dk

Morgenmad

Du kan nyde vores lækre brunchtallerken i enten vores hyggelige restaurant eller på vores fine terrasse med udsigt til havet. Morgenmaden serveres fra kl. 08.00. til kl. 10.00. og serveres kun for overnattende gæster.

Frokost

Fra kl. 12.00 til kl. 14.30 kan du nyde lækker frokost.
Vi bruger friske, lækre og lokale råvarer, så du kan smage Samsø i hver eneste bid.

Middag

Fra kl. 18 – 22.00 serverer vi vores smagfulde aftenretter med lækre, lokale råvarer. Smag, hvad Samsø har at byde på, mens du nyder hyggen og vores fantastiske udsigt til havet.

Vinkort

Vi henter hele tiden nye vine hjem, så vi altid har et bredt udvalg at vælge imellem.

Driks, kaffe & avec

Vi har et stort udvalg af drinks.