Møder

Vi står klar til at danne de perfekte rammer for jeres møde eller konference. Vi har noget mange andre ikke har, nemlig en unik beliggenhed, høj kvalitet og ikke mindst ro, der giver jer muligheden for at få det bedste ud af jeres møde eller workshop.

Det er vigtigt for os, at sørge for at du har de bedste omstændigheder for dit møde eller konference. Derfor sørger vi for, at I har alt til rådighed lige fra interaktiv 65” fladskærm og whiteboard til notesblokke og kuglepenne. Ydermere kan diverse kontorartikler lånes af hotellet, og ønsker I yderligere udstyr til mødelokalet, kan dette arrangeres på forhånd. Ved brug af vores lokaler, har i derudover også mulighed for at gøre brug af vores inden- og udendørs faciliteter.

I forbindelse med dit møde eller konference har du mulighed for at overnatte hos os, du frisk og veludhvilet kan starte dagen i smukke og fredelige omgivelser tæt på havet.

Vores kok står klar til at servere de lækreste danskinspirerede retter med friske råvarer fra Samsø, så I kan nyde gode smagsoplevelser under jeres møde eller konference.

Er du interesseret i at booke lokaler til afholdelse af et møde eller konference hos Samsø Badehotel, bedes du kontakte os på info@samsoebadehotel.dk eller +45 86 59 15 59 og vi skræddersyer mødet så det passer dig.