Stærk og engageret restaurantchef med passion for mad, vin og fantastiske gæsteoplevelser

På Samsøbadehotel har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere, og derfor søger vi kun de bedste. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel. Samsø Badehotel Ilse Made ligger i smukke omgivelser på Samsø, tæt på vand og natur og har med denne beliggenhed nogle helt unikke rammer at tilbyde vores gæster. Hotellet har fået nye ejere, og med en relativ ny organisation, er der stor mulighed for at påvirke fremtiden på hotellet.

Videreudvikling af vores lille hyggelige hotel
Vi søger en restaurantchef, der skal være med til at videreføre og videreudvikle hotellets restaurantprofil, der har høj fokus på bæredygtighed, kvalitet og økologi. Samtidig skal du skabe et stærkt team med fokus på samarbejde, at spille hinanden bedre og høj performance i tæt samarbejde med køkkenchefen. Derudover får du sammen med ejerne en central rolle i den fortsatte udvikling af hotellet.

Arbejdsopgaver:

 • Skabe synergi på tværs af køkken og restaurant og sikre et stærkt samarbejde mellem afdelingerne
 • Dagligt ansvar for og deltagelse i driften af køkkenet
 • Daglig ledelse og udvikling af medarbejderne
 • Sikre korrekt vagtplanlægning
 • Sikre et godt indkøb – arbejde med forbedring af vores avancer
 • Sikre koordinering af daglig information til resten af huset
 • Forankring af arbejdet med bæredygtighed og økologi
 • Udvikling af vinmenuer samt koncepter for alle serveringer
 • Løbende kvalitetssikring og udvikling af drift og processer
 • Indgå i ledergruppen på hotellet og bidrage på tværs af organisationen
 • Bidrage til fastlæggelse af såvel kort- som langsigtede mål for hotellet
 • Implementering og forankring af fastlagte mål for afdelingen
 • Sikre en høj grad af trivsel blandt medarbejderne
 • Diverse administrative opgaver

Faglig stærk og kvalitetsbevidst
Vi forventer, du er uddannet tjener og har solid og dokumenteret erfaring som leder. Du har en stor passion for mad og vin af høj kvalitet, og du værdsætter gode og friske råvarer, samt har et brændende ønske om at skabe fantastiske oplevelser for vores gæster. Derudover er det en forudsætning, at du synes sundhed, omtanke for miljøet og god smag går hånd i hånd. Du er udadvendt og god til at samarbejde, både med dine kolleger i restauranten og husets øvrige personale. Da vi holder meget af at inddrage vores gæster i rejsen fra jord til bord, er det vigtigt, at du trives med at være på, og er god til at kommunikere. Samtidig formår du at bevare overblikket og det gode humør, også når det går rigtig stærkt. Yderligere er det vigtigt, at du administrativt er stærk. Du skal have overblikket og kunne optimere på vagtplan, indkøb og forbrug m.m.

Vi tilbyder
En selvstændig stilling hvor samarbejde er en vigtig faktor for, at vi lykkes, og hvor du sammen med hotellets team forventes at skabe unikke resultater. Du bliver en del af en organisation, der er præget af modige og engagerede medarbejdere, der hver dag gør sit bedste for at levere nærværende service til vores gæster. Samtidig får du mulighed for at blive en del af en organisation i en spændende udvikling, hvor vi er stolte af det, vi leverer.

Vil du vide mere?
For mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Jan Geisler på mail job@samsoebadehotel.dk eller på mobil 535 75 535. Vi holder samtaler løbende i rekrutteringsprocessen. Stillingen skal besættes snarest muligt, men vi venter gerne på den rigtige kandidat. Send ansøgning og CV til job@samsoebadehotel.dk